Tort cu mousse de arahide si zmeura

Saptamana dinaintea Pastelui a fost o nebunie. Am muncit de-am rupt dar mi-a placut fiecare clipa. Totusi nimic nu s-a comparat cu momentul in care am umplut ultimul macaron! :)))

Si cand am terminat toate comenzile, a trebuit sa ma gandesc totusi si la meniul nostru de Paste. Friptura, decisesem deja de cateva zile impreuna cu Alex ca nu vom face. Am ales sa facem o placinta cu carne de berbecut. Cat despre desert, ca de fapt despre asta voiam sa va zic, desi initial plecasem de la ideea unui chessecake, am ales sa fac un tort. V-am mai zis ca Tibi este un mare iubitor al untului de arahide. Asa ca m-am pus pe treaba: un blat din ciocolata si migdale, un mousse de unt de arahide, o insertie de zmeura, totul acoperit cu un strat de ciocolata cremoasa. Curcubeu pe cerul gurii! Am folosit indulcitor Green Sugar, ciocolata fara zahar adaugat si un gem de zmeura facut in casa. Un desert fin.

1 Comment

  1. Demențial este acest tort!!! ❤ Absolut demențial! Noroc ca… am ținut o cură de slăbire si nu am putut să îl abordez exact atunci când l-am văzut pentru prima dată aici. Așa că… m-am mulțumit sa salivez abundent admirând pozele. DAR… când pozele au devenit realitate și când… realitatea și-a găsit loc în frigiderul meu… nu am fost deloc dezamăgită! ??? Ana, îți mulțumim pentru pasiunea cu care te dedici deserturilor și pentru aceste delicatese cu care ne încânți momentele speciale de sărbătoare petrecute cu familia și cu prietenii dragi!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.