Termene si conditii

mANArons blog, la adresa www.manarons.ro, este un blog personal scris de mine, Sebe Ana, și care abordează diverse subiecte din domeniul artei culinare.

Site-ul manarons.ro este un site cu acces gratuit de orice persoană. Imi propun prin prezentul proiect sa creez o comunitate in jurul unei pasiuni comune si recomand in acest sens sa cititi posturile mele, sa comentati si sa dezvoltam impreuna un dialog constructiv si interesant. Rog sa intelegeti ca utilizarea functiilor de tip comentariu sau contact nu va ofera dreptul de a adresa injuririi la adresa mea sau a altor utilizatori, rasism, atacuri la persoană sau oricare alte acte ce contravin bunului simt si scopului principal acestui proiect personal.

În acest sens in calitate de administrator a acestui site imi rezerv dreptul de a șterge sau cenzura orice comentariu care nu respectă astfel de reguli, după propria voință, pentru a păstra dialogul la un nivel decent pentru întreaga comunitate.

Toate articolele și fotografiile de pe site, în afara cazului în care precizez altfel, sunt creația mea și toate drepturile de autor îmi aparțin. Este interzisă copierea lor integrală, iar dacă utilizați în alte site-uri fotografii sau paragrafe din articolele mele, includeți un link către articolul meu.

Legaturi conexe

Politica de confidențialitate 

Politica privind fișierele tip cookie (unde scrie ce fișiere tip cookie folosește site-ul)